Noen ganger er det greit å bare smelle i sammen noe ris og kjøtt. Lete litt i fryseren, og bruke opp noe av det man har liggende.
Men et hvert måltid bør også inneholde noe grønt. Da er disse soyabønnene helt glimrende!
Med en pose frosne edamamebønner (soyabønner) på lur er veien kort til et supersunt og veldig godt tilbehør, rett og slett.
Nok som tilbehør til 4-6 personer
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 5 minutter (hvis bønnene er tinte)
Dette trenger du
en pose (400 gram) edamamebønner
2 stilker vårløk, hvis du har
2 ss olivenolje
1 ts oregano
1/2 ts chilipulver eller flakes
1/2 ts spisskummin
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Slik gjør du
Sett stekepanna på middels varme.
Ha tinte bønner i en bolle.
Kutt vårløk i mindre biter og ha sammen med bønnene.
Krydre bønnene og bland godt. Husk litt salt og pepper også.
Surr i olje i stekepanne i 3-4 minutter til alt er gjennomvarmt.
Server!
mmm, så godt og så enkelt. Dette må jeg teste ut:-)
Anonym: veldig godt tilbehør!:)
Keflex And The Liver Side Effects Of Amoxil For Dogs [url=http://cialvia.com]cialis online[/url] Cialis Para Mujer Cialis 5mg Medicament Venta Cialis Precios