Krydret edamamebønner

Noen ganger er det greit å bare smelle i sammen noe ris og kjøtt. Lete litt i fryseren, og bruke opp noe av det man har liggende.

Men et hvert måltid bør også inneholde noe grønt. Da er disse soyabønnene helt glimrende!

Med en pose frosne edamamebønner (soyabønner) på lur er veien kort til et supersunt og veldig godt tilbehør, rett og slett.

  

Nok som tilbehør til 4-6 personer

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 5 minutter (hvis bønnene er tinte)

Dette trenger du

en pose (400 gram) edamamebønner
2 stilker vårløk, hvis du har
2 ss  olivenolje
1 ts oregano
1/2 ts chilipulver eller flakes
1/2 ts spisskummin
1/2 ts salt
1/2 ts  pepper

Slik gjør du

Sett stekepanna på middels varme.

Ha tinte bønner i en bolle.

 

Kutt vårløk i mindre biter og ha sammen med bønnene.

Krydre bønnene og bland godt. Husk litt salt og pepper også.

Surr i olje i stekepanne i 3-4 minutter til alt er gjennomvarmt.

Server!  

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

3 thoughts on “Krydret edamamebønner

  1. Keflex And The Liver Side Effects Of Amoxil For Dogs [url=http://cialvia.com]cialis online[/url] Cialis Para Mujer Cialis 5mg Medicament Venta Cialis Precios

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top