For meg er det lykke å ha et glass grønn pesto i kjøleskapet. Godt er det til mye forskjellig, men nesten best på en ristet brødskive.
Derfor måtte jeg så klart teste denne maispestoen da jeg ramlet over den. Den blir litt søtere enn basilikumspestoen (naturlig nok – mais er jo ganske søtt) – men helt perfekt som tilbehør på en grillbuffet, eller ved siden av stekt kjøtt. Eller på en ristet brødskive.
Nok til et ganske stort glass
Fra kjøkkenbenk til ristet brødskive 5-10 minutter
Dette trenger du
2 små bokser med avrent mais
1,5 dl solsikkekjerner
4 ss rapsolje
1 ss sitronsaft (fra en ordentlig sitron)
1/2 – 1 ts pepper
50 gram parmesan
litt salt (1/4 – 1/2 ts)
Slik gjør du
Hell av laken fra maisen.
Bland sammen i stavmikser med solsikkekjerner, olje, sitron, pepper og salt.
Parmesan må også til.
Kjør i mikser til pestoen er fin og myk.
#pesto #maispesto #mais #corn #tilbehør
Så veldig god ut (:
Hørtes veldig spennende ut:):)
Jeg har og fått dilla på babyleaf pesto. Jeg bruker bare Babyleaf salat, hvitløk, olivenolje, salt og pepper.sikkert bra med Parmesan i og.Blandingen bruker jeg til nesten alt.på pizza, brød, i salat osv.
Ellers har jeg alltid ramsløk pesto i frysen…den lukter ikke heller!
Kan bekrefte at den var kjempegod😄
Liquid Amoxicillin For Cats Amoxicillin And Indications Proscar Orkut Propecia [url=http://bycheapvia.com]viagra[/url] Propecia Espuma Sisw Effects Cephalexin Dogs Cash On Delivery Acticin Tab Usa Overseas Without Dr Approval