Denne desserten er like enkel som den er deilig – skjær mango i skiver og server med pasjonsfruktsirup og gjerne noen mynteblader.
Tidligere fikk man bare kjøpt pasjonsfrukt i innvandrersjapper, men butikker med ekstra godt utvalg – som Meny – fører også disse nå.
Sirupen var den Espen Lie fra Menykokkene som lærte meg. Da dyppet vi litt Brioche i den og la loffen på grillen – veldig godt det også.
Nok til 4-6 pers
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20-25 minutter.
Dette trenger du
1 Mango
100 g sukker
1,3 dl vann
3 stk pasjonsfrukt (eller 4 hvis du vil pynte med litt pasjonsfrukt som ikke skal i sirupen også)
mynteblader
Slik gjør du
Kok opp vannet, rør ut sukkeret, la sukkerlaken koke til sirup på svak varme. Det tar ca 10-15 minutter. Kjøl ned noe før du tilsetter pasjonsfruktkjøttet.
Pasjonsfruktkjøttet tar du ut ved rett og slett å skjære fruktene i to, og skrape kjøttet ut med teskje.
Det finnes mange nyttige videosnutter på YouTube når det gjelder å skjære Mango. F.eks. denne.
Skjær mango i skiver eller små biter og drypp sirup over. NAM!!!!
#mango #pasjonsfrukt #pasjonsfruktsirup #mynte #dessert #oppskrift
Ser veldig godt ut!
Prompt Pill Store Cheapeast Zentel Medication Discount Overseas [url=http://nefoc.com]propecia fasa[/url] Viagra Contra Dolor