I rekken av retter til mange går det helt fint å sette en salat på bordet. Med forbehold om at det er en salat med mat.
Slik som disse fem. Disse kan helt klart være en egen hovedrett hver for seg, og fordelen med salater er at det alltid er litt mindre stress med mat som ikke skal serveres varm. Og det gjør forberedelsene litt enklere når du skal servere til mange.
Her er de fem gode salater jeg gjerne kan sette på et langbord:
Pastasalat med paprikakylling og pesto
En pastasalat som aldri går av moten. Med feta, sukkererter, ananas og valnøtter.
Nydelige asiatiske smaker! Spinat, vårløk og gulrot sammen med spagetti og kylling i en deilig sataysaus med peanøttsmør, soyasaus og honning.
En klassiker som er elsket av mange. Kylling, bacon, krutonger, salat og parmesan sammen med den karakteristiske cæsar-dressingen.
Saftig, sprø og syrlig biffsalat. Soyasaus og lime, sammen med aspargesbønner, alfalfaspirer, rødløk og crunchy mandler. Du kan også ha ris ved siden av hvis du vil.
Denne er ubeskrivelig god – og veldig populær! Kylling, avokado, fetaost, sitron og soltørket tomat. En veldig enkel rømmedressing ved siden av.