Krabbe- og nudelwok

Crabsticks er strengt tatt ikke krabbe, men hvit fisk pluss, pluss. Men det smaker krabbe. Og det er en helt grei ingrediens i en superenkel hverdagsrett som dette.

Denne retten finner du også på min matapp, en veldig praktisk app når du klør deg i hodet og ikke vet hva du skal ha til middag i dag. 

Nok til 4.

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 15-20 minutter.

Dette trenger du

1 boks crabsticks (ca 120 – 200 gram i boksen)
1 pk nudler, 250 gram
1/3 hodekål, vanlig størrelse
2 gulrøtter
2-3 stilker vårløk
1 paprika
1-2 ss sesamolje (eller annen olje, men den nøtteaktige smaken fra sesamoljen er veldig god)
2 ss soyasaus

Slik gjør du

Sett på vann til nudlene, og finn frem woken.

Kutt grønnsakene i spisevennlige biter.

Kutt crabsticksene også i mindre og spisevennlige biter.

Mens nudlene trekker i det kokende vannet i de anviste fire minuttene, woker du grønnsakene i olje på middels høy varme til de begynner å bli litt myke. 

Når nudlene er ferdig blander du inn de og crabsticksbitene + sesamolje og soyasaus og woker et par minutter til.

 

Server med ekstra soyasaus og/eller søt chilisaus.

#oppskrift #mat #middag #wok #krabbeognudelwok

2 kommentarer
    1. Hei 🙂 hva er en bunt vårløk? er det en enkel (en rot) eller det en hel pakke (inni strikken/posen). Kari

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg