Spagetti a la pappa

Jeg er veldig glad i å lage mat. Nesten hver eneste dag.

Men av og til trenger jeg en kjøkkenpause, og vil gjerne bli servert middag for en gangs skyld.

Da tar cowboyen ansvar, og tryller frem den beste tomatbaserte spagettisausen jeg vet om.

Nok til 4.

Fra kjøkkenbenk til  middagsbord, 25 minutter.

I motsetning til meg trenger ikke cowboyen å følge oppskrift. Han bare tar litt av ditt og litt av datt, men dette er sånn cirka det han bruker av ditt og datt.

Dette trenger du

400 gram kjøttdeig
0-8 fedd hvitløk vi elsker hvitløk – her er det opp til deg hvor mye du vil ha
3 bokser hakket tomat
2 ss tomatpure
1 ss sukker
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1 ss olivenolje
spagetti
revet ost eller parmesan

Slik gjør du

Sett på lettsaltet vann til pasta, og stekepanna på middels høy varme til kjøttdeigen. 

Hiv hakket tomat og tomatpure i en kjele, og sett den også på middels høy varme.

Riv hvitløksfeddene fint rett i sausen også.

Brun kjøttdeig med salt og pepper. Ikke ha så mye kjøttdeig i stekepanna på en gang, da blir den kokt i stedet for stekt. Ca 200 gram av gangen er fint.

Ha kjøttdeigen oppi sausen.

Ha krydder i sausen.

Olivenolje og sukker også.

Når alt er oppi trenger sausen ikke putre mer enn 5-10 minutter.

Når spagettien er ferdig er det bare å nyte. Server gjerne med revet parmesan eller gulost.

#oppskrift #mat #middag #spagetti #kjøttsaus #bolognese #pasta

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

2 thoughts on “Spagetti a la pappa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top