Pitapizza

Du verden så moro det er å lage pitapizza! Snakk om å gjøre det enkelt for seg selv – og med et resultat du kan spesialtilpasse til hvert enkelt medlem av familien hvis du vil.

Du kan lage pitapizza med en klassisk, god og enkel tomatsaus, legge noen biter skinke eller f.eks. chorizo – eller salami for den saks skyld oppå – og strø over litt ost.
5-10 minutter i ovnen, og vips så har du en knallgod pizza.

Eller hva med en enkel hvit variant, med creme fraiche-saus, litt skinke og ost? Eller creme fraiche-saus og litt blåmuggost? 

Her finner du oppskriftene på tre forskjellige pizzasauser – alle kan hver for seg lages på under 5 minutter – og ingen av dem trenger du å varmebehandle før de skal brukes.

Men du kan selvsagt også bruke vanlig tomatsaus fra butikken.

Husk også at jeg har en brillefin liten matapp. Der finner du denne og mange andre gode og raske hverdagsmiddager. Appen kan brukes som handleliste og kokebok. 

 

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, ca 15 minutter.

Dette trenger du (basert på denne varianten jeg har laget her)

pitabrød
tomatsaus
skinke
sherrytomater
revet gulost
olivenolje
eventuelt litt parmesan 
 

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader.

Ha tomatsaus, revet ost, strimlet skinke og tomater i biter på pitabrødene.

Stek i 5-6 minutter til osten er godt smeltet og kantene på pitabrødet er pent brune.

Drypp gjerne litt god olivenolje over når pitapizzene er ferdig, og litt parmesan har aldri drept noen.

Pizzaparty!!

#pizza #oppskrift #pitapizza #hvitpizza #artisjokkrem #rødpizza #mat 

Print

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top