Lapskaus er en klassiker, og den kommer i mange varianter.
Her får du en superenkel en, med pølse og bacon som er laget i en fei.
Den passer både på en tirsdag, eller en søndag, eller i pølsetermosen på tur.
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30-40 minutter
Dette trenger du
300 gram middagspølse
4 skiver bacon
smør/plantemargarin til å steke i
1 liter vann
6-8 kokefaste poteter
1/2 løk
2 gulrøtter
2 skiver kålrot
1 persillerot
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Slik gjør du
Kok opp vann i en kjele og skrell og skjær grønnsaker i mindre, spisevennlige biter.
Skjær opp potet og løk.
Og kålrot, gulrot og persillerot.
Ha grønnsaksbitene i vannet.
I mellomtiden bruner du bacon og pølsebiter i smøret i stekepanna.
Når grønnsakene begynner å bli møre, etter en 20-minutters tid, har du kjøttet i gryta.
Salte og pepre.
La det trekke noen minutter til alt er varmt.
Server gjerne med flatbrød.
#middag #søndagsmiddag #hverdagsmiddag #lapskaus #pølselapskaus
Det så veldig godt ut (:
Amoxicillin With Clavulanate [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Levitra Parafarmacia