Dette er ikke en gryte designet for de som teller kalorier. Og det hemmelige krydderet i denne mektige og mektig gode gryta som min fine mamma lager er av alle ting ketchup.
Server den i helgen, eller til gjester, eller lag fest midt i uka for den saks skyld. Det er utrolig lettvint festmat! Det tar bare 25 minutter å lage denne.
Av og til marinerer jeg kjøttet i en hvitløksmarinade før jeg steker det – men den er nydelig uten også.
Ris, potetmos eller som her, ovnsbakte poteter, passer godt som tilbehør.
Denne perlen av en koserett finner du selvsagt også på min matapp.
Nok til 4.
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 25 minutter. (Pluss eventuell marinering.)
Dette trenger du
500-600 gram ytrefilet av svin
1 løk
1 beger creme fraiche, 3 dl
1 kremfløte, 3 dl
5 ss ketchup
salt og pepper
Slik gjør du
Skjær kjøttet i litt tykke skiver.
Så bruner du kjøttet raskt på middels varme – og på begge sider – i en stekepanne før du hiver det i en gryte. Salte og pepre underveis.
Kok ut stekepanna med litt vann mellom hver omgang, og få med deg stekesjyen i gryta.
Kutt en løk i biter og stek den blank på middels varme. Den skal bare bli litt myk, ikke brun. Ha den i gryta.
Ha i fløte, creme fraiche og ketchup.
La putre i 5-10 minutter.
Server!
#svinegryte #grytemat #svinekjøtt #oppskrift #mat #matglede #middag #festmat #løk #cremefraiche #fløte
Best Place To Buy Viagra Online Forum [url=http://buycialonline.com]cialis cheapest online prices[/url] Lasix Deutschland