Vilt i brød

Grillsesongen er i full gang, og trenger du tips til noe annet enn pølsene,  som likevel er superraskt å lage, anbefaler jeg disse enkle pølsebrødvariantene med reinsdyrskav, creme fraiche og tyttebærsyltetøy. 

Reinsdyrskav (du kan også bruke elg) finner du i frysedisken, og det kan du steke i halvfrossen tilstand.  Bland det med litt rømme eller creme fraiche, topp med litt tyttebærsyltetøy – og maten er klar. 

Veldig enkelt, og vilt godt!

Dette trenger du

Reinsdyrskav eller elgskav
lett creme fraiche eller rømme
salt og pepper
rørte tyttebær eller tyttebærsyltetøy
pølsebrød

Slik gjør du

Ha skavet i en form på grillen.

Salte og pepre underveis, snu og vend ganske ofte.

Når det begynner å bli brunflekkete her og der er det ferdig.

Bland inn så mye creme fraiche du vil ha (eller rømme), og la det bli gjennomvarmt.

Øs inn i brødene, og topp med tyttebær.

#finnbiff #reinsdyrskav #pølsebrød #grillmat #sommermat #elgskav #cremefraiche #tyttebærsyltetøy

 

 

 

4 kommentarer
    1. Hei.
      Jeg er ikke så glad i vilt, kunne jeg brukt noe annet? Kylling? Eller burde det være noe med mer smak?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg