Grillsesongen er i full gang, og trenger du tips til noe annet enn pølsene, som likevel er superraskt å lage, anbefaler jeg disse enkle pølsebrødvariantene med reinsdyrskav, creme fraiche og tyttebærsyltetøy.
Reinsdyrskav (du kan også bruke elg) finner du i frysedisken, og det kan du steke i halvfrossen tilstand. Bland det med litt rømme eller creme fraiche, topp med litt tyttebærsyltetøy – og maten er klar.
Veldig enkelt, og vilt godt!
Dette trenger du
Reinsdyrskav eller elgskav
lett creme fraiche eller rømme
salt og pepper
rørte tyttebær eller tyttebærsyltetøy
pølsebrød
Slik gjør du
Ha skavet i en form på grillen.
Salte og pepre underveis, snu og vend ganske ofte.
Når det begynner å bli brunflekkete her og der er det ferdig.
Bland inn så mye creme fraiche du vil ha (eller rømme), og la det bli gjennomvarmt.
Øs inn i brødene, og topp med tyttebær.
#finnbiff #reinsdyrskav #pølsebrød #grillmat #sommermat #elgskav #cremefraiche #tyttebærsyltetøy
Det var en artig turvariant. Har ikke vært borti den før. Det må prøves. Takk for tips. Ha en fin dag. ;D
irenglede: Gøy med noe nytt! Enkelt er det også.;-)
Hei.
Jeg er ikke så glad i vilt, kunne jeg brukt noe annet? Kylling? Eller burde det være noe med mer smak?
Marte: Hei! Jeg tror jeg heller ville valgt biffstrimler, da. Lykke til!:)
Propecia Depresion Propecia 08 Cialis Zur Taglichen Einnahme [url=http://deantxi.com]cialis 5 mg[/url] Cephalexin For Dogs Side Effects Forte Propecia Generico