Crispy Sub

På fredags- og lørdagskvelden legger vi her på berget ofte bort kniv og gaffel og spiser kosematen vår med hendene. Det er noe befriende deilig med å gjøre nettopp det – og litt enklere blir det gjerne og – for ofte spises maten foran TV’n.

Mat i hånda egner seg også veldig bra som mat i farta – for eksempel når tiden mellom skole og fritidsaktiviteter blir knapp, og det er vanskelig å finne tid til å sette seg ned ved bordet sammen. 

Det finnes mye forskjellig man kan servere som mat i farta eller kosemat, men her skal jeg gi deg et forslag som du enkelt kan tilpasse store og små, og som har et sunt innslag i seg også – nemlig Crispy Sub. 

Fish & Crisp fra Findus er hele fiskefileter pakket inn i en skikkelig sprø og deilig deig som egner seg glimrende i en halv bagett (grov eller fin) sammen med dine favorittgrønnsaker og en god dressing.

Min treåring og femåring får sin med ketchup, mais og tomat, mens cowboyen og jeg må selvfølgelig ha vår med blåmuggdressing. Vi digger blåmuggost, og spiser det i tide og utide.

Hvis det ikke er helt din greie, kan du for eksempel satse på en asiatiskinspirert variant med søt chilimajones og vårløk, eller en sunnere type med sitronyoghurt, spirer og reddiker. Deilige alternativer det også! Og best av alt – superenkelt å lage.

I en pakke Fish & Crisp er det fire fileter. Da er det det bare å sette på stekeovnen når du kommer hjem, og mens filetene crisper seg i ovnen kan du finne frem litt grønnsaker og lage en dressing.

Her er oppskriftene på dressingene:

Asiatisk: Til 1 dl majones bruker jeg ca 1-2 ss søt chilisaus.
Salat, vårløk og tomat passer fint til.

Yoghurtvariant: til 1 dl yoghurt naturelle blander jeg i ca 1 ss sitronsaft (fra en ordentlig sitron) og 1 ts finrevet sitronskall.
Salat, spirer og tynne skiver av reddik passer fint til.

Blåmugg: Dressingen av blåmuggost lager jeg av ca 1 dl majones, 1/2 dl h-melk, 1/2 dl rømme, en dæsj worcestersaus, salt, pepper og ca 1/2 dl smuldret blåmuggost.
Salat og paprika er godt sammen med dressingen.

Da er det bare å grabbe til seg sin favoritt.:) 

Dette innlegget er skrevet på oppdrag av Findus. Fish & Crisp finner du i frysedisken i vanlige dagligvareforretninger sammen alle de andre produktene fra Findus.

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

2 thoughts on “Crispy Sub

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top