Gulrot- og blomkåltapas

På mitt tapasbord vil jeg gjerne ha stor variasjon på rettene, så det er noe for alle. Litt salat eller grønt hører også med, og denne gulrot- og blomkåltapasen er perfekt å sette på et slikt bord.

I staver og buketter mørnes grønnsakene i olivenolje i stekepanna, før du gir dem en runde med balsamicoeddik, frisk basilikum, hvitløk og flaksalt. Utrolig godt rett og slett!

Fra kjøkkenbenk til tapasbord, 15 minutter.

Dette trenger du

4 gulrøtter
1 blomkål
2 ss olivenolje
3 fedd hvitløk
2 ss balsamicoeddik
flaksalt og nykvernet pepper etter smak
10 blader frisk basilikum

Slik gjør du

Vask og rens blomkål og del den i mindre buketter. Tenk størrelse som er lett å spise med fingrene.

Skrell og skjær gulrøtter i staver.

Stek i olje på middels varme til de begynner å bli møre, men fortsatt er litt harde i midten. Det tar 8-9 minutter.

Ha i finrevet hvitløk (riv på rivjern) og balsamicoeddik de siste par minuttene.

Dryss over flaksalt, finhakket basilikum og nykvernet pepper før servering. 

easypeasy!

 

#tapas #småretter #blomkål #gulrøtter #balsamicoeddik #fingermat

 
   
  

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg