Omelett er min fastfood. Mamma laget mye omelett til oss når vi var små, det var et raskt og varmt måltid til oss barna når vi var i farta. Det samme gjør jeg til mine egne barn, for eksempel mellom barnehage/skole og en fotballtrening som kommer litt tett på. Dessuten så kan du bruke det meste på en omelett. Ulike typer grønnsaker, kjøtt, urter og ost. Tilpasset smaken til den enkelte. Veldig anvendelig!
Omelett er også super lunsjmat – som denne sunne saken med gurkemeie, ingefær og reddikspirer. Jeg fikk tilgang til noen gurkemeierøtter for første gang i mitt liv, og gurkemeie er i familie med ingefær. Jeg rev derfor litt av begge type røtter og hadde i omeletten, og når den var ferdig ble den toppet med den smaksrike reddikspiren. For en vitaminbombe av en lunsj! Veldig godt, og veldig bra for deg. Gurkemeie kan også blandes inn som tørt krydder, selvsagt. Eller droppes.
Nok til 1 lunsjomelett
Fra kjøkkenbenk til lunsjbord
Dette trenger du
4 egg
1/4 – 1/2 ts salt
6 ss vann
litt ingefærrot
litt gurkemeierot eller krydder
reddikspirer
Slik gjør du
Ha egg, salt og vann i en bolle.
Pisk til det skummer.
Sett stekepanna på middels/middels lav varme.
Bruk smør eller plantemargarin når du steker.
Til en omelett trenger du ikke mer en en cm av hver type rot, som du river og drysser i omeletten etter at den har vært i panna en stund.
Når omeletten har stivnet helt, kan du toppe med noen spirer. Reddikspirene er sterke på smak, så du trenger ikke så mange.
Et sunt kick i høstmørket!
#omelett #spirer #reddikspirer #gurkemeie #ingefær #lunsj
Ser godt ut! 🙂
Grovbrød med omelett er veldig godt i matpakken ja!
All Top Meds Kamagra Facts [url=http://cialtadalaf.com]cialis online[/url] Ed Drugs And India