I sommerferien er jeg veldig lat når det gjelder desserter. Jordbær og fløte – eller noen andre bær. Eller is i alle mulige variasjoner. Is er aldri feil.
Men du føler jo (særlig når du har gått hen og blitt matblogger:)) at å bare slenge en isboks på bordet kanskje blir litt… stusselig. Men lager du denne varme bringebærsausen er det plutselig en dessert i en helt annen divisjon! Bare spør cowboyen min. Serverer jeg noe søtt til slutt med krem eller bringebær – eller begge deler – snakker vi om en kraftig investering i ekteskapelig lykke.
Du varmer opp et par poser med frosne bringebær, tilsetter til sitronsaft og melis – og rører. Så kan du servere. Hvis du vil kan du bruke stavmikseren og få en helt jevn saus, men jeg synes det er mye bedre med litt ordentlige bær.
Nok til 6-12 personer
Fra kjøkkenbenk til dessertbord, 10 minutter.
Dette trenger du
2 poser frosne bringebær a 400 gram
200 gram melis
4 ss sitronsaft, fra en ekte sitron
Slik gjør du
Ha bringebærene i en kjele. Varm opp på middels varme til det putrer.
Ha i melis og sitron og rør ut.
Når alt er rørt ut og gjennomvarmt er det klart for servering.
Nammesen!
#bringebær #bringebærsaus #is #dessert #sommerdessert
Den er sikker kjempe god! Passer sikkert godt over riskremen til jul. 🙂 😀
How Do I Receive Free Viagra Trials [url=http://euhomme.com]cheapest cialis[/url] Online Generic Cialis Tadalafil