Varm bringebærsaus

I sommerferien er jeg veldig lat når det gjelder desserter. Jordbær og fløte – eller noen andre bær. Eller is i alle mulige variasjoner. Is er aldri feil. 

Men du føler jo (særlig når du har gått hen og blitt matblogger:)) at å bare slenge en isboks på bordet kanskje blir litt… stusselig. Men lager du denne varme bringebærsausen er det plutselig en dessert i en helt annen divisjon! Bare spør cowboyen min. Serverer jeg noe søtt til slutt med krem eller bringebær – eller begge deler – snakker vi om en kraftig investering i ekteskapelig lykke.

Du varmer opp et par poser med frosne bringebær, tilsetter til sitronsaft og melis – og rører. Så kan du servere. Hvis du vil kan du bruke stavmikseren og få en helt jevn saus, men jeg synes det er mye bedre med litt ordentlige bær.

Nok til 6-12 personer

Fra kjøkkenbenk til dessertbord, 10 minutter.

Dette trenger du

2 poser frosne bringebær a 400 gram
200 gram melis
4 ss sitronsaft, fra en ekte sitron

Slik gjør du

Ha bringebærene i en kjele. Varm opp på middels varme til det putrer.

Ha i melis og sitron og rør ut.

Når alt er rørt ut og gjennomvarmt er det klart for servering.

Nammesen!

 

#bringebær #bringebærsaus #is #dessert #sommerdessert

   

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

2 thoughts on “Varm bringebærsaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top