Trollkrem

Dette er en av dessertene jeg husker best fra barndommen. Og den eneste varianten av tyttebær jeg likte den gang. Nå er jeg veldig glad i tyttebær, for eksempel nyrørte på ciabatta med brie…

Denne desserten lager du på null komma svisj, og den har den uimotståelige blandingen av søtt og syrlig som bare funker, rett og slett.    

Trollkrem hører høsten til – lag den gjerne som dessert etter en perfekt fårikål!

 

Nok til 4-6 personer

Fra kjøkkenbenk til dessertmunn, 10 minutter

Dette trenger du

5 dl tyttebær
150 gram sukker
1 ts vaniljesukker
2 eggehviter

Slik gjør du

Pisk eggehviter, sukker og 2 dl av tyttebærene til en fin og ganske stiv krem.

Vend inn 2 dl tyttebær og vaniljesukker i kremen.

Pynt med resten av tyttebærene ved servering.

 

Slik!:)

 

#trollkrem #tyttebær #dessert #tyttebærdessert #norskdessert #norskmat

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg