Høsten er en ypperlig tid for gryter, og denne enkle gryta med rød karri traff ualminnelig godt hjemme hos oss.
Sammen med nudler ble det et lettvint, deilig og varmende måltid mens regnet bøttet ned her på Sørlandet.
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord 20-30 minutter.
Dette trenger du
125 gram kokoskrem, liten boks
3 dl grønnsaksbuljong
2 ss matolje
450 gram svinefilet
1 løk
2 fedd hvitløk
1 rød paprika
150-200 gram sjampinjong
2 ss rød currypasta
2 ss soyasaus
4 tomater
koriander, basilikum eller persille hvis du har
nudler
Slik gjør du det
Løs opp kokoskremen i varm buljong og sett til side.
Skjær svinefileten i tykke skiver, og brun raskt på begge sider i stekepanna.
I mens svinefileten steker kan du surre finhakket løk og hvitløk i olje i en romslig gryte.
Ha også i paprika i biter, sopp delt i fire og den røde currypastaen. Bland godt og la det surre et par minutter.
Tilsett svin, kokosbuljongen og soyasaus. La putre på middels lav varme i 4-5 minutter.
Ha i tomater i biter og ferske urter rett før servering.
Server sammen med nudler eller ris.
#svinegryte #rødkarri
Hi there, its pleasant article on the topic of media print, we all
be aware of media is a impressive source of data.
Wirkung Von Viagra Forum Is Keflex A Generic Drug Animal Amoxicillin 50mg Bmp 193 [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Isotretinoin Isotrex