Pølsegryte med bønner

Det er utrolig mange gode pølser å få tak i. Bare på Meny er det et kjempegodt utvalg, men også de andre kjedene har spicy og rå pølser i hyllene sine. Disse rå pølsene kan du steke i stekepanna på middels lav varme i 15-20 minutter, snu dem halvveis.

Og etter det er det egentlig bare fantasien som stopper deg. Det meste av tilbehør kan funke til disse pølsene.

En enkel og god variant er å bruke dem i en gryte – med løk, tomat og hvite bønner. Med potetmos ved siden av har du et skikkelig herremåltid!

Nok til 4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter.

Dette trenger du

8 store, rå pølser. Jeg kjøpte blandingspakkepakker med spanske chorizo og polske kielbaza.
3 ss olivenolje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 grønn paprika
1 boks hakket tomat, 400 gram
2 ss hakket soltørket tomat
1 boks hvite bønner
salt
pepper
potetmos som tilbehør hvis du vil

Slik gjør du

Stek pølsene på middels lav varme i 15-20 minutter i stekepanna.

Mens pølsene steker lager du potetmos og resten av pølsegryta.

Varm oljen i en romslig gryte, surr finhakket løk og hvitløk i et par minutter. Ha i paprika i biter også, og surre i 2-3 minutter til.

Ha i en boks tomater også, og la putre i 5 minutter til.

Skyll bønnene, og ha i bønner og soltørket tomat, pluss salt og pepper. 1 ts av hvert.

Varm opp alt.

Legg de deilige pølsene på toppen, og forbered deg på en strålende mottakelse!

#pølsegryte #pølse #chorizo #kielbasa #gryterett #potetmos #hvitebønner

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top