Linse- og kikertsuppe

Denne mettende og sunne suppa kan du lage på 15-20 minutter, og den er full av deilige smaker. Oppskriften er inspirert av en variant Andreas Viestad akkurat hadde i Dagbladet Magasinet, men han bruker tørkede linser og kikerter, samt tandoorikrydder. 

Det kan fort bli en hverdagsfavoritt!

Nok til 2

Fra kjøkkenbenk til munn, 20 minutter

Dette trenger du

1 boks hakket tomat, 400 ml
1 boks hermetiske kikerter, 300-400 gram
1 boks hermetiske linser, 300-400 gram
1 løk
1 ss finhakket ingefær
2 fedd finhakket hvitløk
1 raus spiseskje garam masala
1-2 ts curry
7 dl vann
frisk koriander

Slik gjør du


Hakk løk, hvitløk og ingefær. 

Surr i olje i en romslig gryte på middels lav varme i 5-10 minutter til løken begynner å mykne.

  

Ha i tomat og garam masala, og varm opp.

Skyll linser og kikerter i et dørslag og ha i suppa.

Hell over vannet, og krydre med litt curry.

Kok opp så alt blir gjennomvarmt, og server med masse fersk koriander. 

3 kommentarer
    1. nam nam. dette både så og hørtes helt fantastisk godt ut.. synes også det er et veldig stort + at du legger ut bilder av ingrediensene og måten du tilbereder på.. veldig bra. 2 tomler opp. du skriver på en veldig god og lett forståelig måte..
      Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg