Noen ganger er det topp med litt fysemat, som for eksempel en god kebab. Og å lage kebab er jo faktisk latterlig enkelt å gjøre selv.
Bare sjekk her.
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20-30 minutter
Dette trenger du
500 g karbonadedeig eller kjøttdeig av lam
1 hvitløkfedd
1 ss fullkornmel
2 ss olivenolje
1 ss kebabkrydder
1 egg
salt og nykvernet pepper
4-8 pitabrød
dressing
2 dl lettrømme eller gresk yoghurt
1 ss kebabkrydder eller paprikakrydder
saft av 1 sitron
4-5 ss olivenolje
litt finhakket bladpersille eller vanlig persille
salt og nykvernet pepper
Også er det godt med salat, agurk, tomat, granateplefrø eller andre ting du liker
Slik gjør du
Santa Maria har en krydderblanding som er en miks av sort pepper, spisskummin, oregano, paprika, kajennepepper, gurkemeie, koriander og chilipepper.
Den passer veldig godt til en kjapp kebab-løsning. (Nei, jeg får ikke betalt for å skrive dette.:))
Stek kjøttdeigen i olje i stekepanna, og rør inn mel, finrevet hvitløk, egg og krydder.
I mellomtiden steker du pitabrødene etter anvisning på pakka, og blander sammen dressing.
Når pitabrødene er ferdige, legger du den stekte kjøttdeigen flatt på et bakepapir og kjører det under grillen i ovnen et par minutter.
Fyll pitabrødene med kjøttdeig, grønt og dressing.
Da er det mat!
Nam
deveny: jepp!
Cialis Pagamento Alla Consegna [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Cialis Ceguera