I utgangspunktet skulle man bare bodd i en stor grønnsakshage, og laget pastaretter av det som til enhver tid var i sesong. En klunk rødvin i ny og ne, og livet hadde vært enkelt og deilig. Pluss at man kunne sett frem til middagen hver eneste dag!
Vel, kanskje ikke – men her er i hvert fall en enkel og deilig måte å spise pasta på. Denne middagen er rask, billig og veldig, veldig god.
Og du? Dette med å ha en kjøttfri dag er egentlig veldig lett å få til. Særlig hvis du lager noe pasta. Det finnes utrolig mange pastaretter som er kjøttfrie, uten at du tenker så mye over det. Som denne.
Har du lyst på noe annet? Prøv appen min!
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter
Dette trenger du
4 dl melk (lett- eller helmelk)
6 dl vann
2 stlk hønsebuljongterninger eller fondcups
500 gram lang spagetti, jeg bruker den tynne spagettinien
200-300 gram sherrytomater, eller litt mer hvis du vil
3 fedd hvitløk
1 ts oregano
1 ts salt
1/2 ts pepper
1-2 dl basilikumblader (1-2 never)
revet parmesan (en god neve)
Slik gjør du
Kok opp spagettien i melk og vann. Brekk spagettien i to før du har den i gryta.
Ha i buljongen/fondcups. Smuldre buljongterninger før du har de i. Ha også i salt, pepper og oregano
Riv hvitløksfeddene rett i gryta.
Ha i tomatene, delt i to.
La gryta putre i 10-12 minutter på medium varme. Det skal ikke fosskoke, bare putre lett. Rør ofte så spagettien ikke klistrer seg i stor tjafser.
Når spagettien er ferdig, og det meste av væsken er kokt inn, kan du røre inn parmesan og basilikum.
Da er det middag” Og hvilken middag!
Så fristende det ser ut!
Har savnet innleggene dine i sommer! Endelig blir det enkelt å planlegge middager igjen
mia: Takk! Trengte litt ferie.:-D
Åh nam dette ser helt nydelig ut!
Marte Pedersen: takk! Den er veldig god!:)
Mmh, det så skikkelig godt ut!
Oda: Det er en vinner!:)
Viagra Kauf De [url=http://mpphr.com]priligy 30 mg[/url] Amoxicillin Online Pills