Creamy Broadway Pasta

Dette er en liten skatt fra en produsentside.

Mange matprodusenter har gode oppskrifter på hjemmesidene sine, denne dukket opp hos Castello.

Cowboyen mente den var så god at den kunne serveres til gjester, begge barna liker den, den koster under hundrelappen for tre-fire personer og det tar 15 minutter å lage den. Hva mer kan man be om? Kanskje noe grønt? Lag en salat, da vel. 

Bruk det kjøttpålegget du liker best, eventuelt litt kylling. Jeg syns det funker kjempefint med pastrami i denne. I Castello sin oppskrift er det ikke noe kjøtt i det hele tatt.

Under kategorien “Godt å vite” står det litt om hvordan du kan bytte ut/redusere bruken av fløte i oppskrifter – hvis du ønsker det. Les mer her.  

Denne og over 150 andre hverdagsmiddager finner du også på min matapp. Da kan du bruke smarttelefonen din både som handleliste og kokebok, dessuten kan du prøve lykken på appen hvis du ikke helt vet hva du har lyst på til middag. Du kan også favorittmarkere de oppskriftene du bruker mest.   

Nok til 3-4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 15 minutter.

Dette trenger du

500 gram pasta, f.eks. skruer eller rør
1 pk hvit castello
1 pk matfløte, 3 dl
1 pk pastrami, eller kokt skinke, eller noe annet kjøtt du liker som er ferdig til bruk
salt og pepper
eventuelt basilikum eller persille

Slik gjør du

 

Kok pasta i ett minutt mindre enn det står på pakka.


 

Mens pastaen koker skjærer du kjøttpålegget i smått, og muggkanten bort fra osten.

Når pastaen er ferdig, heller du av vannet og skrur av plata.

La kjelen fortsatt stå på plata, hell matfløte, og ha ost i biter + kjøttet oppi.

Rør forsiktig rundt til osten har smeltet. Ha i salt og pepper.

Dryss eventuelt litt ferske urter over ved servering. Voila! Kjempegodt!

#oppskrift #middag #mat #castello #pasta #creamybroadway

2 kommentarer
    1. Hei, sønnen min er velgig kresen, men siden dette kan lages under et kvarter og jeg har så lite tid idag, så skal jeg prøve det. Håper at det blir en lykkelig middag 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg