Denne amerikanske klassikeren stammer etter sigende fra en bar på Key West, som het… Sloppy Joe’s. En vanlig Sloppy fungerer fint som kjapp hverdagsmat, men fysefaktoren ved den gjør at den kanskje trives aller best i munnen din på en fredag. En klassisk Sloppy Joe har du i burgerbrød.
Her får du en oppgradert versjon inspirert av den amerikanske tv-kokken Rachael Ray. Ciabatta med hvitløk, persille og parmesan, Sloppy Joe-fyll og ricottaost på toppen. Aiaiai. Bedre start på helgen får du ikke!
Nok fyll til 6-8 ciabatta
Fra kjøkkenbenk til middagsbord 20-30 minutter
Denne gangen hev jeg oppi litt sprøstekt bacon også, men det er ikke absolutt nødvendig. Vil du ha en sunnere versjon, kan du skippe ost på både brød og topping, og bytte til kyllingkjøttdeig.
Dette trenger du
600 gram karbonadedeig
2 dl ketchup egenmekka, Heinz, Idun eller gjerne en god spesialketchup
1 løk ikke den største du finner
1 grønn paprika
2 ts brunt sukker
1 ts worchestershiresaus
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
halvstekte ciabattas
olivenolje
smør
persille
hvitløk
parmesan
Slik gjør du
Kutt løk og paprika i smått. Blank det i stekepanna på middels lav varme.
Brun karbonadedeigen på middels høy varme i stekepanna. Hell av ekstra fett.
Bland alt i en gryte, og la putre i 10 min på lav varme.
Rør ofte så det ikke setter seg i bunnen.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Smelt litt smør i stekepanna sammen med litt olivenolje. Et par spiseskjeer av hvert.
Pensle ciabattaene med blandingen, og ha litt revet hvitløk på brødene. Stek i 5 minutter før du tar de ut.
Dryss litt parmesan og persille på ciabattaene og stek de i 5 minutter til.
Ha litt av kjøttblandingen på en halv ciabatta, topp med ricottaost. Thank you for sharing, Sloppy Joe’s!
#oppskrift #mat #middag #sloppyjoe #lasagne #ciabatta
NAM! Det ser deilig ut
minverdensomungdom: ja, dette er godt!:-)
Famciclovir Cost Viagra From Canada Legitimate [url=http://kamagpills.com][/url] Finpecia From India Online