Disse smakfulle kyllingburgerene med timian og en deilig parmesancrusting med basilikum og persille kan du spise med ovnsbakte poteter, i brød, sammen med ris eller en god salat. Slå deg løs.
Oppskriften finner du også på Norges koseligste matapp – APPETITT. For deg som klør deg i hodet og lurer på hva du skal spise til middag,
Nok til 4.
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter
Dette trenger du
1 pk kyllingkjøttdeig
4 ss fersk timian
salt
pepper
2 skiver loff
2 ss parmesan
2 ss fersk persille
2 ss fersk basilikum
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader.
Lag crusting av å kjøre loff, parmesan og urter i stavmikser til smuler.
Finhakk timian og bland den sammen med kjøttdeig, salt og pepper.
Form så store burgere som du vil ha, og vend dem i crustingen. Brun på middels varme på begge sider.
Etterstek dem i ca 10 minutter i ovnen på 200 grader til de er gjennomstekt.
Disse er gode!!!
#kyllingburger #urteburger #kyllingogurteburger #burgere #middag #middagstips #kylling #oppskrift
Nam, dette så nydelig godt ut 🙂
De smakte godt også:)
Guri: godt å høre!:)