Kylling- og urteburgere

Disse smakfulle kyllingburgerene med timian og en deilig parmesancrusting med basilikum og persille kan du spise med ovnsbakte poteter, i brød, sammen med ris eller en god salat. Slå deg løs.  

Oppskriften finner du også på Norges koseligste matapp – APPETITT. For deg som klør deg i hodet og lurer på hva du skal spise til middag,

Nok til 4.

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter

Dette trenger du

1 pk kyllingkjøttdeig
4 ss fersk timian
salt 
pepper 
2 skiver loff
2 ss parmesan
2 ss fersk persille
2 ss fersk basilikum

Slik gjør du


Sett stekeovnen på 200 grader.

Lag crusting av å kjøre loff, parmesan og urter i stavmikser til smuler.

Finhakk timian og bland den sammen med kjøttdeig, salt og pepper.

Form så store burgere som du vil ha, og vend dem i crustingen. Brun på middels varme på begge sider.

Etterstek dem i ca 10 minutter i ovnen på 200 grader til de er gjennomstekt.

Disse er gode!!!

 

#kyllingburger #urteburger #kyllingogurteburger #burgere #middag #middagstips #kylling #oppskrift

 

 

Print

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

3 thoughts on “Kylling- og urteburgere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top