I forrige uke la jeg ut noen fantastiske taquitos, og vil du servere en litt fyldig salat ved siden av disse kan du f.eks. lage denne TexMex-salaten.
Denne står også fint på en buffet, sammen med grillmat – eller du kan ha litt kylling i, og vips så er det en helt egen rett.
Server med rømme og kanskje guacamole og/eller salsa ved siden av, eller du kan lage en egen dressing som du finner oppskrift på i innlegget.
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 40 minutter. (inkl. 30 minutter marinering)
Dette trenger du
1 Romanosalat, salatmix eller annen grønn salat
1-2 avokado
1 dl mais
1 boks svarte bønner (300-400 gram)
1/2 rødløk
1/2 rød paprika
1 ss balsamicoeddik
saften av 1/2 lime
salt og pepper
revet ost
tortillachips
Dette trenger du til en eventuell egen dressing
1 beger lettrømme
3 ss majones
2 ts limejuice
1/2 ts chilipepper
1 dl salsa
1/4 ts salt
Slik gjør du
Skyll de svarte bønnene, og bland dem med mais, finhakket rødløk, finhakket paprika, balsamicoeddik, limejuice og 1/2 ts salt + 1/2 ts pepper.
La stå fra en halvtime til en dag, alt avhengig av hvor god tid du har.
Avokado kutter du lettest ved å skjære den i to på langs, vippe ut steinen i midten, og rute kjøttet med en kniv. Så vipper du ut de små firkantene med en teskje etterpå.
Ha salaten i en bolle.
Hell bønne/mais/løk/paprika-miksen og avokadobitene over.
Topp med revet ost og knuste tortillachips.
#salat #texmexsalat #texmex #taco #southwestern #grill #tilbehør #buffet
Så virkelig godt ut, jeg elsker gode salater;)
On Line Meds Borne Encephalitis Vir [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] At Propecia Rogaine Dosage