Mens vi venter på at de norske jordbærene kommer i butikken, kan du kan du for eksempel lage denne desserten med utenlandske bær.
Den vil antagelig få deg helt til topps i dessertens X-Faktor. Dette er rett og slett himmelsk godt!
Enkelt er det også: Moste jordbær blandes med pisket krem, sitronsaft, melis og litt smak av vanilje.
Siden jordbærene skal blandes med mye annet godt, er ikke de vanvittig gode norske bærene nødvendige for å få den gode smaken. De er egentlig best bare med fløte på…:)
Fra kjøkkenbenk til middagsbord 1 time og 10 minutter. Det tar 10-15 minutter å lage dette, men kremen bør stå en time eller flere i kjøleskap før den spises.
Nok til 6-8 stk
Dette trenger du
1 kurv jordbær
1 kartong kremfløte (3 dl)
2 dl melis
saften av 1 sitron
1 ts vaniljesukker
havreflarn
Slik gjør du
Finn frem det du trenger.
Rens en kurv med jordbær, del dem gjerne i to.
Mos jordbærene med en potetstamper.
Bland inn melis, vaniljesukker og saften fra 1 sitron.
Stivpisk fløten.
Vend jordbærblandingen inn i kremfløten.
La stå tildekket i kjøleskap i minst en time.
Knus havreflarn og ha over kremen.
Da er det bare å glede seg!
#jordbærkrem #jordbær #dessert #havreflarn #oppskrift #jordbærdessert #sommermat #mykjordbærkrem
Dette må prøves!
Hadde blitt veldig glad om du tok en titt innom min blogg. Ha en fin dag 🙂
Levaquin No Doctors Consult Alabama Cialis Without Pres [url=http://antabusefast.com]disulfiram[/url] Prix Du Viagra Pharmacie En Le Tampon Levitra 10 Mg Generico