Myk jordbærkrem med havreflarn

Mens vi venter på at de norske jordbærene kommer i butikken, kan du kan du for eksempel lage denne desserten med utenlandske bær. 

Den vil antagelig få deg helt til topps i dessertens X-Faktor. Dette er rett og slett himmelsk godt!

Enkelt er det også: Moste jordbær blandes med pisket krem, sitronsaft, melis og litt smak av vanilje.

Siden jordbærene skal blandes med mye annet godt, er ikke de vanvittig gode norske bærene nødvendige for å få den gode smaken. De er egentlig best bare med fløte på…:)

Fra kjøkkenbenk til middagsbord 1 time og 10 minutter. Det tar 10-15 minutter å lage dette, men kremen bør stå en time eller flere i kjøleskap før den spises.

Nok til 6-8 stk

 

Dette trenger du

1 kurv jordbær
1 kartong kremfløte (3 dl)
2 dl melis
saften av 1 sitron
1 ts vaniljesukker
havreflarn

 

Slik gjør du

Finn frem det du trenger.

Rens en kurv med jordbær, del dem gjerne i to.

Mos jordbærene med en potetstamper.

Bland inn melis, vaniljesukker og saften fra 1 sitron.

Stivpisk fløten.

Vend jordbærblandingen inn i kremfløten.

La stå tildekket i kjøleskap i minst en time.

Knus havreflarn og ha over kremen. 

Da er det bare å glede seg!

 

#jordbærkrem #jordbær #dessert #havreflarn #oppskrift #jordbærdessert #sommermat #mykjordbærkrem 

 

 

Print

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

One thought on “Myk jordbærkrem med havreflarn

  1. Dette må prøves!
    Hadde blitt veldig glad om du tok en titt innom min blogg. Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top