Dette er retromaten sin, det. En klassiker fra 70-tallet som fortsatt lever i beste velgående hjemme hos oss.
Hvis jeg er litt sliten og matlei – da blir det dette til middag. Bankers.
Jeg var et vanskelig barn i matveien, jeg likte nesten ingenting før jeg begynte på videregående. (Men da det endelig løsnet likte jeg til gjengjeld nesten alt:))
Så hvis jeg hadde fått bestemme, hadde vi antagelig spist spagetti med kjøttdeig hver eneste dag i min barndom.
Spagetti, kjøttdeig og tomatpure. Og rikelig med plantemargarin/olivenolje. Det er alt du trenger. Eller nei, det er også viktig med revet gulost. Jeg bruker ikke parmesan på denne, det er gulosten fra barndommen som må på bordet.
Ønsker du deg noe grønt ved siden av, kan du f.eks. lage en tomat/mozzarella-salat.
Denne oppskriften finner du selvsagt også på min matapp, APPETITT. Din gode venn i nøden når du ikke har peiling på hva dere skal ha til middag.
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter.
Dette trenger du
500 gram lang pasta, gjerne spagetti eller spagettini
400 gram kjøttdeig
200 gram tomatpure (et vanlig glass)
salt og pepper
gulost eller parmesan
plantemargarin og/eller olivenolje
Slik gjør du
Sett på vann til spagetti.
Stek kjøttdeigen på middels høy varme. Salte og pepre underveis.
Ha 200 gram kjøttdeig i stekepanna om gangen – hvis ikke blir den kokt – og ikke stekt. Kjøttdeigen skal ha stekeskorpe her og der.
Når all kjøttdeigen er stekt, kan du ha oppi tomatpureen, og litt ekstra plantemargarin/olivenolje. Jeg tar et par spiseskjeer av begge deler, slik at kjøttdeigen blir saftig og… vel ganske fettete rett og slett.:)
Stek og surr og vend og rør i noen minutter.
Sånn.
Rør inn kjøttdeigen i spagettien.
Hei på deg, barndommen min!
#spagetti #spagettimedkjøttdeig #pasta #middag #hverdagsmat #hverdagsmiddag #middagstips #oppskrift
Order Prescription From Canada Achat Kamagra Belgique Comprar Cialis Farmacia Sin Receta [url=http://cialibuy.com]cheap cialis online[/url] Generic Drugs Viagra Kaufen Docmorris