Jazza posesuppe med medisterboller

Vi elsker denne suppa. Enklere blir ikke middagslagingen.  

Da jeg oppdaget denne for et par år siden, viste en kjapp research i nærmiljøet at den har eksistert en stund. Min tidligere kollega Hege har for eksempel lært den av moren sin. Antagelig en gammel traver i mange kjøkken, altså – men ny for meg.

Vi spiser pent lite pulver fra pose hjemme hos oss – men som på de fleste områder i livet tenker jeg at det ikke er noe vits i å være fanatiker.  Kjøp en posesuppe med god samvittighet, og sett dette på bordet. 

Oppskrift og fremgangsmåte finner du også å matappen min – en hjelpende mathånd for alle som klør seg i hodet når det nærmer seg middagstid. 


 

Nok til 4.

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 25 minutter.

Dette trenger du

1 pose Toro grønnsakssuppe – eller et annet merke
1 pakke medisterfarse, 4-500 gram
3 gulrøtter
4 poteter
pepper
eventuelt 1 ts chilipulver hvis du har lyst på litt ekstra sting i suppa

Slik gjør du

Kok opp suppa etter anvisning på posen.

 

Skrell og kutt poteter og gulrøtter i små biter som du har i gryta. Eller noen andre grønnsaker som du foretrekker.

Form medisterboller med en skje og slipp ned i gryta. Det er ikke så nøye om de ikke er helt runde. Det gir bare en ekstra god hjemmelaget-følelse..:-) Det er lettere å forme bollene hvis du dypper skjea i suppa eller i et glass vann først.

Pepre etter smak.

Småkok i en 10 minutters tid etter at bollene er kommet i suppa.


 

Hvis du har noe persille liggende kan du gjerne bruke den, men det er ingen nødvendighet.

 

#oppskrift #mat #middag #grønnsakssuppe #Moggis

 

 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

3 thoughts on “Jazza posesuppe med medisterboller

  1. Jeg koker opp vann med 1 kjøttkraft og en grønnsaksbuljongterning. Så koker jeg bollene i det, og tar ut av vannet.Koker bare ca 10 boller om gangen, ellers syns jeg vannet blir for kaldt. Når alle bollene erf erdig koker jeg grønnsaker i kraftvannet, og har i bollene til slutt. Da blir bollene passe, det er lett å sjekke om de er ferdig (dele i 2) og grønnsakene blir ikke vassne. Bruker ofte gulrot og kålrot, men alt er godt.

  2. Acheter Cialis Montreal Best Canadian Mail Order Pharmacies Where To Order Viagra [url=http://try-rx.com]canadian cialis[/url] Zithromax Price Cvs Valtrex For Dogs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top