Urtepoteter

Så fort sola titter frem om våren dukker disse potetene opp som tilbehør til mye av det jeg setter på bordet. Og jeg fortsetter å servere dem gjennom sommeren. 

Enten bruker jeg deilige norske nypoteter, eventuelt kan du også bruke f.eks. amandine-poteter. Bruk i hvert fall små partypoteter med kort koketid som skal spises med skallet på.

Jeg bruker som regel en kombinasjon av to forskjellige urter, gjerne to av disse: Basilikum, koriander, persille og gressløk. Men du kan selvsagt også bare holde deg til en type urt.

Alle liker disse potetene. Man er bare rett og slett nødt til å like disse potetene.

Nok som tilbehør til 4 personer

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 25 minutter

Dette trenger du

1 kg partypoteter
4-5 ss god olivenolje
1-2 ss grovt havsalt
saften fra 1/2 sitron
2 never hakket fersk urt

Slik gjør du

Kok potetene etter anvisning på pakken.

Ha over olivenolje, sitronsaft og grovt salt. Bland godt. 

Dryss over masse ferske urter og server.

#urtepoteter #nypoteter #tilbehør #urt #urter #sitron #salt #olivenolje #amandinepoteter 

 

 
 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

7 thoughts on “Urtepoteter

  1. Tror kanskje du har verdens mest fristende matblogg Kjersti! :-). Masse godt jeg skal prøve her! Stå på jeg følger spent med videre!! 🙂 Hilsen Nina! (vi gikk vel i grunn på skolen sammen vi hehe)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top