Så fort sola titter frem om våren dukker disse potetene opp som tilbehør til mye av det jeg setter på bordet. Og jeg fortsetter å servere dem gjennom sommeren.
Enten bruker jeg deilige norske nypoteter, eventuelt kan du også bruke f.eks. amandine-poteter. Bruk i hvert fall små partypoteter med kort koketid som skal spises med skallet på.
Jeg bruker som regel en kombinasjon av to forskjellige urter, gjerne to av disse: Basilikum, koriander, persille og gressløk. Men du kan selvsagt også bare holde deg til en type urt.
Alle liker disse potetene. Man er bare rett og slett nødt til å like disse potetene.
Nok som tilbehør til 4 personer
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 25 minutter
Dette trenger du
1 kg partypoteter
4-5 ss god olivenolje
1-2 ss grovt havsalt
saften fra 1/2 sitron
2 never hakket fersk urt
Slik gjør du
Kok potetene etter anvisning på pakken.
Ha over olivenolje, sitronsaft og grovt salt. Bland godt.
Dryss over masse ferske urter og server.
#urtepoteter #nypoteter #tilbehør #urt #urter #sitron #salt #olivenolje #amandinepoteter
nammis 😀
Stine Tokle: jepp.:):):)
Tror kanskje du har verdens mest fristende matblogg Kjersti! :-). Masse godt jeg skal prøve her! Stå på jeg følger spent med videre!! 🙂 Hilsen Nina! (vi gikk vel i grunn på skolen sammen vi hehe)
Anonym: Hm. Tenker du på Kjersti søsteren min?:) Hvilken skole? hilsen Siri
Hei! Takk for mange gode oppskrifter og god inspirasjon!
Hvilke urter anbefaler du å drysse over potetene?
Siri Landa: Hei! Jeg bruker sim regel basilikum og dill eller persille. 🙂 Hilsen Siri
Viagra Profesional [url=http://try-rx.com]cialis price[/url] Propecia Hair Regrowth Black Market Predisone