Crisp n’Sour

Jeg blir så glad når noen (noe) holder det de lover. Fish & Crisp er faktisk crisp – og det er en hel og ordentlig fiskefilet inni. Barna mine er veldig glad i denne, og det skjønner jeg godt. Når du tar en bit knaser det, og den sprø overflaten flaker seg akkurat sånn som du vil at sprø overflater skal. 

En slik filet er jo veldig anvendelig, og den kan for eksempel brukes både som en tradisjonell fish n’chips, eller som en god gammeldags norsk fiskemiddag sammen med poteter, saus og grønnsaker.

Men her kommer et forslag som også passer perfekt for en crispy fisk. Crisp n’Sour. Lag en sur og søt saus med ananas og paprika (det tar deg ca 10 minutter), og server hele herligheten sammen med ris. Da har du et spennende og utrolig velsmakende måltid som du kan sette på bordet på no time. Sausen og risen gjør du klar mens fisken crisper seg i oven.

P.S – Sweet n’Sour kan du også lage med svin hvis du foretrekker det. 

God middag!

Denne supre retten pluss over 150 andre enkle og gode middagsretter finner du også på min matapp. Der kan du favorittmarkere retter, lage handlelister, og bruke smarttelefonen som en liten kokebok. Appen finner du både i AppStore og på Google Play.

Nok til 4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter

Dette trenger du

1 pakke Fish and Crisp med 4 fileter
3 ss sukker
2 ss eplecidereddik
1 dl kjøttbuljong 1 ts lys buljongpulver pluss vann
1 ss maisennamel
2 bokser ananasbiter to små bokser eller en stor
4 ss soyasaus
1 grønn paprika
1 rød paprika
ris

Slik gjør du


 

Sett på ovnen til fisken, følg anvisningen på pakka. Sett også på ris.

Lag saus av soyasaus, sukker, eddik, buljong, maisenna og laken fra ananasen. Den skal koke i ca 10 min.

Ha i oppskåret paprika og ananasbitene til slutt, la alt bli gjennomvarmt.

Ah! Deilig, sprøtt, surt og søtt! 

 

#findus #fishncrisp #crispnsour #fisk #hverdagsmiddag #hverdagsmat #fiskemiddag #crispyfisk #sursøtsaus #sursøt 

 

 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

2 thoughts on “Crisp n’Sour

  1. Dette var en helt genial tanke, har bare tenkt tradisjonelt tilbehør til panert fisk tidligere😀 Takk for inspirasjon til dagens middag, og for mange andre supre oppskrifter. Vi er veldig glade i kyllingen med tomat og kokos, og i laksemiddagen med pasta og agurk, blant annet. Du er flink!

  2. Ingrid: Tusen takk! Ja, denne varianten ble servert hverdagsmiddaggjester også – og det var veldig populært!:) Så gøy å høre at dere finner retter dere liker på bloggen min. Det gir meg motivasjon til å fortsette. Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top