Dette er en superenkel og deilig tapasrett – hvor du serverer skiver av den spanske osten Manchego (en halvfast/fast fåreost) En veldig lettvint og delikat rett å sette på tapasbordet.
Oppskriften fant jeg på Godt.no, men der lager de den som saus. Jeg syns det er like godt å lage terninger, for da kan man spise biter av mangoen selv om man ikke nødvendigvis har lyst på osten. Så blir det omtrent som en egen rett.
Fra kjøkkenbenk til tapasbord 10 minutter.
Dette trenger du
manchego i skiver
1 mango
2 ss limesaft
1 ts sukker
1/2 ts chilipulver
Slik gjør du
Vil du ha tips til hvordan du kutter mango, finnes det masse bra på YouTube, f.eks. kan du se hvordan kokken Allen Susser gjør det.
Kutt den i biter, og bland med resten.
Kjør den til saus i stavmikser, eller behold den som terninger.
Nydelig!
#mango #mangosaus #manchego #tapas #småretter
Inspirerende 🙂
fatloss: Veldig godt.:)
Ååååååå! Det så nydelig ut! Nyt kvelden din 😉
Det var et bra tips til tapas eller ostefatet:) Ja takk, til flere tapas tips:)
Anett: Det kommer flere, det kommer flere…:) God helg!