Ukemeny 26 – 2016.

Mange har vært på høstferie denne uken, men nå venter hverdagslivet igjen. Og da passer det fint med en ferdig ukemeny inkludert handleliste, som kan gjøre overgangen litt enklere.

Så her kommer ukens menyforslag fra bloggen: En deilig pastarett med spinat og ost som er en favoritt her i huset, to enkle fiskemiddager med asiatiske smaker, en veldig fresh og solfylt kyllingrett med sitron, pluss en skikkelig amerikansk mumserett på fredagen.  

Håper en, flere eller alle kan smake på ditt middagsbord!

Mandag – Pastaform med spinat og ost

Tirsdag – Ørret Asia

Onsdag – Sitronkylling

Torsdag – Torsk i rød curry

Fredag – Sloppy Joes

Handlelisten ligger som vanlig nederst i innlegget.

Alle rettene og flere til finner du også på min matapp. En hjelpende hånd når du klør deg i hodet og lurer på hva i all verden dere skal ha til middag i dag. 

Mandag – Pastaform med spinat og ost

Tirsdag – Ørret Asia

Onsdag – Sitronkylling

Torsdag – Torsk i rød curry 

Fredag – Sloppy Joes

Handleliste

Fisk og kjøtt

4 ørretfileter
4 kyllingfileter
500 gram torsk
400-600 gram kjøttdeig

Frukt og grønt

1 lime
1 pk grønne bønner eller sukkererter
1 squash
1 sitron
sherrytomater
2 røde chili
1 løk
1 grønn paprika

Dagligvarer

500 gram kort pasta
5 dl frossen spinat
1 boks hakket tomat, 400 ml
1 beger ricotta eller cottage cheese, 2-3 dl
2 dl parmesan
mozzarella
rød currypasta
burgerbrød, eller f.eks. ciabatta
 

Dette har du kanskje fra før

vanlig soyasaus
søt soyasaus, ketjap manis
sesamolje
sesamfrø
rapsolje
kyllingbuljong
maisennamel
brunt sukker
worcestersaus
ris til 2 middager
tilbehør til sitronkyllingen
 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

One thought on “Ukemeny 26 – 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top