Appelsinsaus

Denne appelsinsausen er ypperlig som tilbehør til lyst kjøtt, lam eller fisk. Den smaker veldig friskt og syrlig. Den er i tillegg utrolig enkel å lage, alt skal bare fosskoke en halvtime før du serverer maten.

Glutenfri er den også!

Dette trenger du

8 sjalottløk (eller delikatesseløk), finhakket
6 dl ren appelsinjuice uten tilsetningsstoffer eller fruktkjøtt
1 ss sukker
1 ss balsamicoeddik
2 ts smør

Slik gjør du

Finhakk løken.

Ha løk, juice, sukker og balsamicoeddik i en kjele.

La det fosskoke i 1/2 time.

Rør inn smøret før servering

Sausen er klar.

 

#saus #appelsinsaus #appelsin #sitrussaus #tilbehør

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg