Etter den vellykkede sommerforelskelsen med sylta rødløk er veien kort til å sylte andre ting også. Som f.eks. dette enkle og deilige tilbehøret – syltet gulrot og pastinakk.
Det går fint å bruke til all slags kjøtt, for eksempel er det som skapt til en god Biff Stroganoff.
Nok til et romslig Norgesglass
Fra kjøkkenbenk til glass, 10-15 minutter + avkjøling.
Dette trenger du
6 gulrøtter
2 pastinakk
3 dl vann
1 dl eplecidereddik
2 ss sukker
2 ts salt
Slik gjør du
Skrell gulrot og pastinakk.
Bruk skreller en eller en ostehøvel og lag tynne strimler av grønnsakene.
Kok opp vann, sukker, eddik og salt i en kjele.
Legg i grønnsaksstrimler når sukker og salt har løst seg opp.
Kok strimlene et par minutter og trekk kjelen av platen.
Avkjøl.
Server!
Så spennende det ser ut! 🙂
Commander Cialis 20mg [url=http://mdsmeds.com]cialis canada[/url] Amoxicilina 1000mg Antibiotic Get Real Mastercard Warrington