Grønnkål er en supergrønnsak, og dessuten er den helt perfekt som tilbehør til kjøtt.
Her får du oppskrift på en stuet versjon.
Nok til 4 som tilbehør
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter
Dette trenger du
1 pakke grønnkål
2 fedd hvitløk
1/2 løk
2 ss matolje
2 ss smør
2 dl kremfløte
salt
pepper
Slik gjør du
Skjær grønnkålen i mindre biter.
Skjær løk og hvitløk i smått, og surr den i en romslig gryte på middels lav varme i en blanding av olje og smør.
Surr til løken er blank og fin, 5-10 minutter.
Ha i kålen og surr et minutt til.
Ha i fløten, og la putre til grønnkålen er fyldig og fin.
Til slutt salter og peprer du, cirka 1/2 ts av hvert.
Dette er bare helt nydelig!
#grønnkål #stuetgrønnkål #tilbehør
Ser nydelig ut! 🙂
Nolvadex Sans Ordonnance [url=http://bakgol.com]commander viagra suisse[/url] Zithromax Sinusitis Cialis 10 Mg Apotheke Comment Acheter Le Cialis