Stuet grønnkål

Grønnkål er en supergrønnsak, og dessuten er den helt perfekt som tilbehør til kjøtt.

Her får du oppskrift på en stuet versjon.

Nok til 4 som tilbehør

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter

Dette trenger du

1 pakke grønnkål
2 fedd hvitløk
1/2 løk
2 ss matolje
2 ss smør
2 dl kremfløte
salt
pepper

Slik gjør du

Skjær grønnkålen i mindre biter.

Skjær løk og hvitløk i smått, og surr den i en romslig gryte på middels lav varme i en blanding av olje og smør.

Surr til løken er blank og fin, 5-10 minutter.

Ha i kålen og surr et minutt til.

Ha i fløten, og la putre til grønnkålen er fyldig og fin.

Til slutt salter og peprer du, cirka 1/2 ts av hvert.

Dette er bare helt nydelig!

 

#grønnkål #stuetgrønnkål #tilbehør 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg