Stuet grønnkål

Grønnkål er en supergrønnsak, og dessuten er den helt perfekt som tilbehør til kjøtt.

Her får du oppskrift på en stuet versjon.

Nok til 4 som tilbehør

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter

Dette trenger du

1 pakke grønnkål
2 fedd hvitløk
1/2 løk
2 ss matolje
2 ss smør
2 dl kremfløte
salt
pepper

Slik gjør du

Skjær grønnkålen i mindre biter.

Skjær løk og hvitløk i smått, og surr den i en romslig gryte på middels lav varme i en blanding av olje og smør.

Surr til løken er blank og fin, 5-10 minutter.

Ha i kålen og surr et minutt til.

Ha i fløten, og la putre til grønnkålen er fyldig og fin.

Til slutt salter og peprer du, cirka 1/2 ts av hvert.

Dette er bare helt nydelig!

 

#grønnkål #stuetgrønnkål #tilbehør 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

One thought on “Stuet grønnkål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top