Noen ganger dukker det opp en ny og uvanlig kombinasjon som du bare vet blir værende.
Jeg jaktet rundt på nettet etter noen måter å bruke gresskar på (i tillegg til suppe – som jo er kjempegodt) og snublet over disse enkle og geniale rullene. Gresskarmos laget med hvitløk og chili og litt ruccula rullet inn i fenalår. Så enkelt! Noen drypp med en sitronskive er deilig til.
Enten som forrett – eller som de av en tapasbuffet. Jeg elsker både smaken og fargen!
Fra kjøkkenbenk til tapasbord, 15 minutter.
Dette trenger du
200 gram fenalår i tynne skiver
150 gram gresskar i terninger
1 fedd hvitløk
1/2 rød chili
2 ss olivenolje
50 gram ruccula
sitron
Slik gjør du
Skrell/rens gresskaret og skjær kjøttet i små terninger.
Varm olje på middels lav varme i en tykkbunnet kjele.
Ha i finhakket chili og hvitløk, og surr i et par minutter.
Hai gresskar og surr i 10 minutter til.
Kjør de møre gresskarbitene i stavmikser til en fin mos.
Smør mos på skiver av fenalår, og legg på litt salat. Rull sammen, og server sammen med sitron.
#tapas #smårett #gresskar #fenalår #ruccula
Propecia Medication Buy Zithromax 1000 Mg Online Cialis Pils Cost [url=http://viapill.com]viagra[/url] Mer Livepharmacy247