Fenalårruller med gresskarmos

Noen ganger dukker det opp en ny og uvanlig kombinasjon som du bare vet blir værende.

Jeg jaktet rundt på nettet etter noen måter å bruke gresskar på (i tillegg til suppe – som jo er kjempegodt) og snublet over disse enkle og geniale rullene. Gresskarmos laget med hvitløk og chili og litt ruccula rullet inn i fenalår. Så enkelt! Noen drypp med en sitronskive er deilig til.

Enten som forrett – eller som de av en tapasbuffet. Jeg elsker både smaken og fargen!

Fra kjøkkenbenk til tapasbord, 15 minutter.

Dette trenger du

200 gram fenalår i tynne skiver
150 gram gresskar i terninger
1 fedd hvitløk
1/2 rød chili
2 ss olivenolje
50 gram ruccula
sitron

Slik gjør du

Skrell/rens gresskaret og skjær kjøttet i små terninger.

Varm olje på middels lav varme i en tykkbunnet kjele.

Ha i finhakket chili og hvitløk, og surr i et par minutter.

Hai gresskar og surr i 10 minutter til.

Kjør de møre gresskarbitene i stavmikser til en fin mos.

Smør mos på skiver av fenalår, og legg på litt salat. Rull sammen, og server sammen med sitron.

 

#tapas #smårett #gresskar #fenalår #ruccula 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg