Fenalårruller med gresskarmos

Noen ganger dukker det opp en ny og uvanlig kombinasjon som du bare vet blir værende.

Jeg jaktet rundt på nettet etter noen måter å bruke gresskar på (i tillegg til suppe – som jo er kjempegodt) og snublet over disse enkle og geniale rullene. Gresskarmos laget med hvitløk og chili og litt ruccula rullet inn i fenalår. Så enkelt! Noen drypp med en sitronskive er deilig til.

Enten som forrett – eller som de av en tapasbuffet. Jeg elsker både smaken og fargen!

Fra kjøkkenbenk til tapasbord, 15 minutter.

Dette trenger du

200 gram fenalår i tynne skiver
150 gram gresskar i terninger
1 fedd hvitløk
1/2 rød chili
2 ss olivenolje
50 gram ruccula
sitron

Slik gjør du

Skrell/rens gresskaret og skjær kjøttet i små terninger.

Varm olje på middels lav varme i en tykkbunnet kjele.

Ha i finhakket chili og hvitløk, og surr i et par minutter.

Hai gresskar og surr i 10 minutter til.

Kjør de møre gresskarbitene i stavmikser til en fin mos.

Smør mos på skiver av fenalår, og legg på litt salat. Rull sammen, og server sammen med sitron.

 

#tapas #smårett #gresskar #fenalår #ruccula 

 

 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

One thought on “Fenalårruller med gresskarmos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top