Enkel mat til 17.mai-bordet

Ute i siste liten?

Her får du noen gode tips til frokost, brønsj, lunsj eller når som helst i løpet av dagen egentlig.

Potetsalat er aldri feil. Her er min favoritt, en kremet variant med vårløk. Jeg har også tre andre typer potetsalat på bloggen.

Eggerøre? Lag min mormors. Den er garantert en suksess.

Og her får du forslag til Enkel Tapas som krever minimalt med arbeid.

Lun Brie med honning og nøtter er sååå godt – og veldig lettvint.

Noe søtt til slutt? Lag trifle med fine maifarger, dropp krokan hvis du ikke har tid. Du kan også lage en frokostversjon med Gresk yoghurt naturelle og litt honning. 

Gratulerer med dagen!

 

#17maibord

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg