Italienskinspirert fenalår

Fenalår er like norsk som graut, bunad og hus som ligger der ingen kunne tru at nokon kunne bu.

Men det er ingenting i veien for å leke litt med tilbehøret, og lage for eksempel denne lett italienskinspirerte versjonen. (

(Og har du ikke et fenalår funker det selvsagt fint med spekeskinke også.)

Her har låret fått følge av klassisk eggerøre, men flatbrødet er av den italienske typen de selger i brøddisken på Meny.

I tillegg har jeg laget en nydelig jordbærsalat med parmesandressing.

Dette holder egentlig, men hvis du vil kan du slå til med noen urtepoteter også.

Denne menyen er for eksempel perfekt til et 17.mai-bord.

Dette trenger du

Eggerøre  

Jordbærsalat med parmesandressing

Urtepoteter er også godt – hvis du vil. 

I tillegg trenger du f.eks. italiensk flatbrød – eller vanlig norsk.

God middag! 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top