Italienskinspirert fenalår

Fenalår er like norsk som graut, bunad og hus som ligger der ingen kunne tru at nokon kunne bu.

Men det er ingenting i veien for å leke litt med tilbehøret, og lage for eksempel denne lett italienskinspirerte versjonen. (

(Og har du ikke et fenalår funker det selvsagt fint med spekeskinke også.)

Her har låret fått følge av klassisk eggerøre, men flatbrødet er av den italienske typen de selger i brøddisken på Meny.

I tillegg har jeg laget en nydelig jordbærsalat med parmesandressing.

Dette holder egentlig, men hvis du vil kan du slå til med noen urtepoteter også.

Denne menyen er for eksempel perfekt til et 17.mai-bord.

Dette trenger du

Eggerøre  

Jordbærsalat med parmesandressing

Urtepoteter er også godt – hvis du vil. 

I tillegg trenger du f.eks. italiensk flatbrød – eller vanlig norsk.

God middag! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg