Tapasbord på 17.mai

Skal du har gjester på 17.mai? Da kan du for eksempel lage dette tapasbordet. Med litt planlegging krever det ikke så mye jobb, og tapas er alltid populært.

Her er mitt menyforslag:

Lefseruller med snøfrisk, pesto, skinke og oregano

Lun Brie med honning og valnøtter

Mammas kjøttboller

Gulrot- og blomkåltapas

Hvitløksmarinerte aspargestopper

Og en god tapenade hvis du vil

I tillegg passer det fint med godt brød, kanskje noen kjeks, og flere oster/skinker/krydret pølse 

Slik gjør du det:

Lage 16.mai – kjøttboller og lefseruller (pluss eventuelt tapenade)
Lage 17.mai om morgenen – hvitøksmarinerte asparges
Rett før servering ? Lun Brie og gulrot- og blomkåltapas. Og kjøttbollene må varmes forsiktig i ovn.

Under finner du lenkene til de ulike rettene:

Lefseruller med snøfrisk, pesto, serrano og oregano

Lun Brie med honning og valnøtter

Hvitløksmarinerte asparges

Gulrot- og blomkåltapas

Kjøttboller

Tapenade

 

#tapas #fingermat #småmat #småretter #buffet #17maitapas #tapasbuffet

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top