Hipp hipp hurra – kake og dessert til 17.mai

Nå er det rett før hele Norge er i festmodus. Jeg er veldig glad i 17.maitradisjonene våre, de passer fint til den norske folkesjela. Vi gjør det enkelt her på bjerget – det går i is, brus, pølse og selvsagt kake. Det liker jeg!

Her får du mine dessertfavoritter til den store dagen, med alternativer for både den som liker å bake litt, og den som helst bare vil gjøre det enklest mulig. Det viktigste er uansett å ha en hyggelig dag sammen med resten av Norge. Så hvor enn du bor i vårt lille land – ha en kjempefin feiring!

Kokosbollekaka er den mest likte og mest delte av alle innlegg på bloggen min. For hvem kan motstå en gigantisk kokosbolle?

Kokosbollekake – Ingen over, ingen ved siden av.

Denne overdådige suksessterten med hvit sjokoladekrem er heeeelt fantastisk god. For hva er bedre enn suksessterte? Mer suksessterte vel!

Mai-suksess – Suksessterte i langpanne 

Gjør det lettvint – det smaker nydelig!

Mai-trifle – enkelt og raskt med jordbær, krem, krokan og blåbær.

Eller hva med noen 17.mai spyd med jordbær, blåbær, marshmallows og biter av brownies. Barnevennlig og lettvint!

Hipp hipp hurra!

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

One thought on “Hipp hipp hurra – kake og dessert til 17.mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top