Det er utrolig mange gode pølser å få tak i. Bare på Meny er det et kjempegodt utvalg, men også de andre kjedene har spicy og rå pølser i hyllene sine. Disse rå pølsene kan du steke i stekepanna på middels lav varme i 15-20 minutter, snu dem halvveis.
Og etter det er det egentlig bare fantasien som stopper deg. Det meste av tilbehør kan funke til disse pølsene.
En enkel og god variant er å bruke dem i en gryte – med løk, tomat og hvite bønner. Med potetmos ved siden av har du et skikkelig herremåltid!
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter.
Dette trenger du
8 store, rå pølser. Jeg kjøpte blandingspakkepakker med spanske chorizo og polske kielbaza.
3 ss olivenolje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 grønn paprika
1 boks hakket tomat, 400 gram
2 ss hakket soltørket tomat
1 boks hvite bønner
salt
pepper
potetmos som tilbehør hvis du vil
Slik gjør du
Stek pølsene på middels lav varme i 15-20 minutter i stekepanna.
Mens pølsene steker lager du potetmos og resten av pølsegryta.
Varm oljen i en romslig gryte, surr finhakket løk og hvitløk i et par minutter. Ha i paprika i biter også, og surre i 2-3 minutter til.
Ha i en boks tomater også, og la putre i 5 minutter til.
Skyll bønnene, og ha i bønner og soltørket tomat, pluss salt og pepper. 1 ts av hvert.
Varm opp alt.
Legg de deilige pølsene på toppen, og forbered deg på en strålende mottakelse!
#pølsegryte #pølse #chorizo #kielbasa #gryterett #potetmos #hvitebønner
1 Month Taking Propecia Cialis Tadalafil Effets Secondaires Accessrx Prescription Drugs [url=http://staminamen.com]cialis prices[/url] Xenical 120 Mg Amoxicillin Low Cost