Dette er en veldig lettvint og god pastarett, som du kan servere både som vegetar eller med kylling.
Hos oss ble det søndagsmiddag, og det var en hit for hele gjengen!
Du surrer litt hvitløk og pinjekjerner i olje, koker pasta – og blander inn resten. Det er deilig middag på 15 minutter!
Hvis du ønsker kylling også, kan du se på dette tipset for saftig kyllingfilet. Jeg har noen liggende i alufolie i kjøleskapet hver uke. Passer perfekt for gryter, salater eller pastaretter. Jeg pakker inn en og en – så tar jeg etter behov. Når jeg legger de inn i folie i kald ovn og setter ovnen på 200 grader, er kyllingen varm etter cirka et kvarter.
Nok til 4 (2 store og 2 små)
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 15 minutter
Dette trenger du
300 gram tagliatelle (brede pastabånd)
2 ferdigstekte kyllingfileter, eller noe ferdiggrillet kylling
1 pose ruccula (65 gram)
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
2 ss pinjekjerner naturelle (hvis du kjøper ferdig ristede – kan du blande de rett inn i pastaen)
1-2 dl creme fraiche, litt avhengig av hvor sausete du vil ha den.
saften av en halv sitron
ca 50 gram revet parmesan, gjerne grovrevet
svart pepper
Slik gjør du
Kok opp vann til pasta.
Stek eller varm opp ferdigstekt kylling i ovnen etter denne metoden.
Varm opp stekepanna på middels lav varme.
Finhakk et hvitløksfedd og surr det i olivenoljen sammen med pinjekjernene et par-tre minutter. Sett til side.
Når pastaen er ferdigkokt tar du en kaffekopp og tar av noe av pastavannet. Cirka en halv kaffekopp med vann.
Hell av resten av vannet.
Bland inn olivenoljen med hvitløk og pinjekjernene i den varme pastaen. Hell oppi den halve koppen med pastavann, og skvis den halve sitronen over. Bland inn så mye creme fraiche du vil ha.
Nå er tidspunktet å dele av litt pasta hvis barna ikke vil ha ruccula i sin.
Så blander du inn rucculaen.
Server med varm kylling, parmesan og et pepperdryss.
Supergodt!
Viagra Prix Pharmacie Paris En Dijon Lady Era [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Overnight Shipping On Cialis Viagra Buy In Canada