For de som ikke sitter igjen med rester etter helgens festligheter har jeg noen forslag til hva som kan spises i uka som kommer:
Mandag – Sunne pannekaker. Pannekaker som er bedre for deg, og med mer mat i hver kake. Uten at det går utover smaken!
Tirsdag – Torsk creme kaviar. En rask torskerett med creme fraiche-saus som smaker hav og kaviar.
Onsdag – Brennende kjærlighet. Potetmos med bacon, sjampinjong og brokkoli. Digg!
Torsdag – Laksewok. En rask og deilig fiskemiddag i wok’en.
Fredag – Tacopastagryte. En snarvei til tacomiddagen med alt i en gryte. Også så godt!
Handlelisten finner du som vanlig nederst i innlegget.
Alle disse rettene og flere til finner du selvfølgelig også på matappen min APPETITT. Der kan du favorittmarkere retter, lage handellister og prøve lykken hvis du klør deg i hodet og ikke helt vet hva du har lyst på til middag.
Handleliste
Fisk og kjøtt
400 gram karbonadedeig
400-800 gram torsk uten skinn og bein
1 pk bacon
400 gram laks uten skinn og bein
Frukt og grønt
1 liten løk
2 hvitløksfedd
dill
noe grønt til torsken (f.eks. gulrøtter eller sherrytomater)
8 store kokefaste poteter
4-5 store sjampinjonger
persille eller gressløk
2 gulrøtter
1 sitron
1 brokkoli
Dagligvarer
3 dl fullkornsmelk
1 boks hakket tomat, 400 ml
1 boks kidneybønner, 400 gram
2 dl tomatsaus
1 dl salsa
300-400 gram pastaskjell eller annen kort pasta
1 beger creme fraiche, 3 dl
100-200 gram revet gulost
Dette har du kanskje fra før
1 dl havregryn
8 dl lettmelk
4 egg
plantemargarin
syltetøy til pannekakene
kyllingbuljong
fiskebuljong
chilipulver
oregano
worcestersaus
2 ss kaviar
sitronpepper
potet eller ris til en middag
ris/pasta/nudler til en middag
1-2 ss smør
matolje
#ukemeny #handleliste #hverdagsmat #hverdagsmiddag #matplan
Hei,
Hvor mange personer (barn og voksne) er beregnet i dine oppskrifter
Richipe: Hei! Det er beregnet til 4. Vi er to voksne og to små barn, og da er deg som regel rester igjen…:)