Skal du har gjester på 17.mai? Da kan du for eksempel lage dette tapasbordet. Med litt planlegging krever det ikke så mye jobb, og tapas er alltid populært.
Her er mitt menyforslag:
Lefseruller med snøfrisk, pesto, skinke og oregano
Lun Brie med honning og valnøtter
Hvitløksmarinerte aspargestopper
Og en god tapenade hvis du vil
I tillegg passer det fint med godt brød, kanskje noen kjeks, og flere oster/skinker/krydret pølse
Slik gjør du det:
Lage 16.mai – kjøttboller og lefseruller (pluss eventuelt tapenade)
Lage 17.mai om morgenen – hvitøksmarinerte asparges
Rett før servering ? Lun Brie og gulrot- og blomkåltapas. Og kjøttbollene må varmes forsiktig i ovn.
Under finner du lenkene til de ulike rettene:
Lefseruller med snøfrisk, pesto, serrano og oregano
Lun Brie med honning og valnøtter
#tapas #fingermat #småmat #småretter #buffet #17maitapas #tapasbuffet
Syphilis And Amoxicillin Clavulanate 1g Viagra Without A Persxritpion [url=http://tadalafonline.com]cialis 20mg for sale[/url] Probiotic And Cephalexin