Denne ukemenyen representerer mye av det jeg er glad i i matveien. Mat med smaker fra middelhavet, og mat med indiske smaker. Lettvinte gryter og smaksrike fiskeretter. Godt og blandet, enkelt og nydelig. Kan man egentlig be om mer?
Mandag – Pasta Bolognese. En av de mest populære pastarettene, og dette er sunn og god fullkornsvariant.
Tirsdag – Middelhavstorsk. En torsk i form med en fantastisk god fetacrusting.
Onsdag – Lettvint svinegryte. Middag i en fei.
Torsdag – Honninglaks. En skikkelig luksuslaks penslet med honning, soyasaus og hasselnøtter.
Fredag – Indisk gryte. En enkel og deilig gryte med kylling, erter, tomatsaus og cashewnøtter. Lett å lage, lett å elske.
Alle oppskriftene finner du også på min matapp, og nederst i innlegget her finner du en tilhørende handleliste.
Handleliste
Fisk og kjøtt
400 gram karbonadedeig
300-400 gram strimlet svinekjøtt
4 torskefilet, ca 400 gram
4 laksefilet, ca 400 gram
4 kyllingfileter
Frukt og grønt
3 løk
hvitløk
persiller eller basilikum
koriander
1 stor tomat
1 sitron
ingefær
150 gram sjampinjong
grønnsaker til laksen
Dagligvarer
500 gram fullkornspasta
3 bokser hakket tomat, a 400 ml
1 pose frossen lapskausblanding
200 gram fetaost, fra glass eller blokk
150 gram frosne erter
garam masala-krydder
cashewnøtter
Dette har du kanskje fra før?
1 gulrot
1 stangselleri
tomatpure
worcestersaus
parmesan
nøytral matolje
olivenolje
tørr ingefær
hvetemel
soyasaus
kjøtt- eller grønnsaskbuljong
2 brødskiver
akasiehonning
sesamolje
spisskummin
hasselnøtter
chilipulver
gurkemeie
ris, couscous, quinoa eller potet til fisk og indisk
#ukemeny #matplan #handleliste #ukemenymedhandleliste #hverdagsmat #hverdagsretter #hverdagsmeny
Så mye godt
Candian Pharmacy [url=http://sildenaf75.com]viagra[/url] Cialis France Achat Homoopathisches Levitra Find Progesterone Pills