Ukemeny 4 – 2015.

Spansk potetomelett med bacon, laks med honning og hasselnøtter, grønnsakssuppe med medisterboller, torsk i rød kokoscurry, og en pastaform med pizzasaus, ost og pepperoni. Høres dette ut som noe kunne tenke deg å spise i uka som kommer? Da har du kommet riktig sted.

Alle disse rettene er enkle og kjappe å lage, og de smaker helt nydelig på hvert sitt vis. Syns jeg. 

Handleliste følger med, den ligger som vanlig nederst i innlegget.

Ha en super uke!

Menyforslag

Mandag – Spansk tortilla
Tirsdag – Honninglaks
Onsdag – Moggis grønnsakssuppe
Torsdag -Torsk i rød curry
Fredag – Pepperoniform

 

Mandag – Spansk Tortilla


 Tirsdag – Honninglaks


 Onsdag – Moggis grønnsakssuppe

 Torsdag – Torsk i rød curry 

Fredag – Pepperoniform 

 

Handleliste

Fisk og kjøtt

60 gram bacon
1 pk medisterfarse, 400-500 gram
400-500 gram laks uten skinn og bein
400-500 gram torsk uten skinn og bein
1 pakke pepperoni, 100-150 gram

Frukt og grønt

2 løk
600 gram poteter ca 8 mellomstore til tortilla
4 poteter til suppa
persille
3 gulrøtter
1 pk grønne bønner til laksen – eller noe annet du liker
1 røde chili

Dagligvarer

Creme fraiche du trenger 2 ss
1 pose grønnsakssuppe
1 boks kokosmelk, 400 ml
rød currypasta
500 gram penne
1 glass pizzasaus
1 beger cottage cheese, 300 gram
200 gram mozzarella
eventuelt parmesanost

Dette har du kanskje fra før?

Olivenolje
6 egg
2 ss revet gulost
chilipepper
tyntflytende honning, akasie e.l.
soyasaus
sesamolje
spisskummin
hasselnøtter
ris e.l til to middager
rapsolje
tørket basilikum

 

 

 

 

 

Print

9 kommentarer

Siste innlegg